Rólunk


A Sanfero Ecsetház Kft 1994-ben alapított magyar vállalkozás. Iskolai-, kozmetikai és művészecsetek széles választékát magas minőségben és versenyképes áron kínálja. Társaságunk nem csak a magyarországi ecsetpiacot látja el termékeivel, hanem 1996 óta az Egyesült Királyság területére és 2000 óta Szlovákiába is exportál. Ecseteket egyéni igények, kívánságok kielégítésére is gyárt. A kozmetikai termékek körét a saját gyártású kozmetikai ecseteken túl import szivacsok és kiegészítők forgalmazásával bővíti.

Kik vagyunk?

Húszéves múltjának köszönhetően a Sanfero Ecsetház széles körű tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik az ecsetgyártás területén. Legjelentősebb forgalma az iskolai- és a kozmetikai ecsetek eladásából származik. Emellett köröm-, művész és lapos ecsetek gyártásával is foglalkozik. Termékválasztéka folyamatosan bővül, amelynek kialakításában a legnagyobb szerepet a vásárlók igényeinek, kívánalmainak kielégítése játsza.

A gyártásról

A gyártás teljes folyamatát pontos és precíz munka jellemzi, ennek eredményeként kiváló minőséget biztosítunk valamennyi érdeklődőnk és vásárlónk részére.

A termékekről

Az ecsetek tárolása nem igényel különösebb figyelmet. A kozmetikai ecsetek és kiegészítők tisztításához langyos, szappanos vizet használjunk, míg az iskola, művész, festő- és mázoló ecsetek tisztítását az alkalmazott festék oldódásához igazodva kell elvégezni. Vízben oldódó festékeknek az ecsetből történő eltávolításához a kozmetikai ecseteknél javasolt módszer ajánlott. Egyéb, vízben nem oldódó festék az adott festék hígításához, oldásához ajánlott szer segítségével távolítható el az ecsetből.